Saturday, September 4, 2010

Tepu

0 comments

Sukar untuk menafsirkan apa yang sentiasa berlegar dibenak wa .. ada masa seakan jelas kelihatan namun kebanyakan masa ia kabur . Apa yang perlu wa fikirkan ? Masa depan ? Azam ? Cita cita ? Keyakinan ? semuanya menuntut kepada penelitian yang lebih tinggi .. bukan sekadar lafaz di bibir . Mungkin lebih senang untuk tidak memikirkannya .. tapi sesudah itu apa ? Tidak dapat tidak .. pasti ia akan terus berlegar dalam kotak fikiran .. yeah .. selagi kita bernama manusia .. dan selagi akal kita berguna ..

Monday, August 30, 2010

Sitemap


Bismillah

0 comments

Bagaimana kan ku mula.. dan apakah kata kata.. yang indah untuk diabadikan... yeah .. dah terlalu lama rasanya wa tinggalkan penulisan kreatif atau lebih tepatnya menzahirkan kata kata yg boleh dikongsi bersama . Otak dah tepu .. fikiran dah ke laut .. azam dah tak tajam .. atau mungkin itu semua hanya wa yang ingin beralasan . 

Sehingga ke saat blog ini ingin wa tampilkan .. sebenarnya wa blom ada kesediaan utk menjawap samada wa boleh memberikan tumpuan pada tujuan atau sekadar beranggapan terpulang kepada kesenggangan masa . Dari mana harus wa mulakan .. dan apakah yg ingin wa perkatakan sebagai pengisian ...? segalanya masih buntu dan kabur . 

Justeru .. mungkin ini satu permulaan .. titik awal pada sebuah perjalanan .. yang dapat wa simpulkan sebagai kembara .. kembara jiwa .. seorang manusia yg kalian kenali sebagai Karmic Wheel . Mungkin disini nanti ada luahan rasa , perkongsian minda , cerita , berita , atau apa sahaja yg bakal terlintas di benak wa untuk santapan bersama .. :) 

Oleh itu teman .. tiada apa yg lebih pantas dapat diharapkan dari kalian , selain dari sokongan dan teguran .. Sekiranya nanti .. ada pula terbitan yang dapat menyinggung perasaan .. insaf .. wa sebagai manusia yang tak dapat lari dari berbuat salah .. Maafkan lah .. Semoga pula dapat kita bina ikatan .. silaturrahim .. yang berpanjangan .. :)) .. Wasalam 

 

Disclaimer

Segala terbitan, rencana, artikel, gambar, rujukan, info, sketsa dan segala bentuk material lain adalah hanya sebagai bahan yang wa kumpul, salin, baca, dengar, tonton samada dari media internet ataupun televisyen dengan bertujuan untuk disimpan sebagai rujukan sendiri dan bukan bersifat komersial .

Wa berlepas diri dari pertanggungjawaban diatas segala maklumat, pandangan , coretan, kritikan dan ketepatan fakta yang mana benar sewaktu ia diterbitkan .. Pembaca adalah dinasihatkan untuk mendapatkan rujukan lain sekiranya terdapat percanggahan yang meragukan .. harap maklum .. adios .. Karmic Luv Ye Oll ~!!

Sembang Sampai Lebam

FeedCount

Facebook Page

Statistik

Followers

| Karmic's © 2011. All Rights Reserved | Template Style by Karmic | Design by Planet Gedobah | Back To Top |