Thursday, May 14, 2015

Aksi Selfie Yang Meragut Nyawa RemajaSeorang remaja Romania, terkorban, 2 hari selepas terkena renjatan elektrik ketika mengambil photo selfie di atas bumbung sebuah keretapi yang tidak bergerak.

Menurut berita yang dikeluarkan Associate Press, ketika kejadian, mangsa, Anna Ursu , 18, secara tidak sengaja tersentuh wayar talian arus tinggi (HV)  dengan kakinya ketika sedang membuat posing berbaring diatas keretapi yang sedang di parkir di daerah Lasi, timur laut Romania. 

Baca lanjut di Metro.Co.Uk

Karmic : luorang yang nak berselfie tu agak agak la skit ..

0 comments:

Comment here

 

Disclaimer

Segala terbitan, rencana, artikel, gambar, rujukan, info, sketsa dan segala bentuk material lain adalah hanya sebagai bahan yang wa kumpul, salin, baca, dengar, tonton samada dari media internet ataupun televisyen dengan bertujuan untuk disimpan sebagai rujukan sendiri dan bukan bersifat komersial .

Wa berlepas diri dari pertanggungjawaban diatas segala maklumat, pandangan , coretan, kritikan dan ketepatan fakta yang mana benar sewaktu ia diterbitkan .. Pembaca adalah dinasihatkan untuk mendapatkan rujukan lain sekiranya terdapat percanggahan yang meragukan .. harap maklum .. adios .. Karmic Luv Ye Oll ~!!

Sembang Sampai Lebam

FeedCount

Facebook Page

Statistik

Followers

| Karmic's © 2011. All Rights Reserved | Template Style by Karmic | Design by Planet Gedobah | Back To Top |