Friday, December 17, 2010

Restoran Jamban Di Taiwan


*AMARAN* Sebelum luorang browse ke bawah untuk nengok gambar gambar seterusnya .. lebih baik luorang pastikan .. perut luorang tak penuh .. kesihatan dalam keadaan tip top .. tahap loya rendah .. huhuhu .. sebab gambar gambar yang dipaparkan nanti boleh membuatkan kucing pon tak lalu nak makan .. kah kah kah .. 

Cerita bergambar yang seterusnya ni ialah shot kat sebuah restoran perjambanan kat Taiwan .. wa pon tak paham kenapa benda gini boleh dapat sambutan hangat .. aahhh .. nengok je lah


Reka bentuk dalaman restoran tu .. memang nampak cam romantik gitu .. tapi luorang perasan tak tempat duduk dia memang toilet bowl .. meja dia plak dperbuat dari bathtub ?? nak kata kreatif ke hape ?
Gini le keadaannya bila pengunjung dah start nak melantak kat situ .. rilek je ye dak  ??  so apa yang peliknya kat sini ?? jeng jeng jeng .. tengok foto seterusnya


Hehehe .. ni bukan cobaan tau .. memang betul betul .. kalo luorang .. ada selera lagi ke nak terus dok dalam restoran cenggini ? 

Yeah .. antara menu yang dihidangkan .. ermmm .. ok lagi kot kalo gini .. walopon ada toilet bowl

Tuu dia aiskrim .. kah kah kah ... baik punya ..

Tu dia aih .. kemain syok lagi dok belek pencuci mulut .. wa ingat nak  propose kat pemilik restoran ni supaya bukan bentuk je sama .. aroma pon tiru le yang asli sekali .. baru ada akai .. kah kah kah 



Tahap pelik manusia dah masuk ke paradigma baru .. sampai tahap imaginasi melampau lampau .. ada ke manusia teringin nak makan taik ? huhuhu .. kalo luorang teringin gak nak try .. wa rasa .. sebagai langkah permulaan .. apa kata luorang gi makan nasik dalam toilet sendiri .. boleh ke idak ? kah kah kah ... ikhhhh .. kembang tekak .

0 comments:

Comment here

 

Disclaimer

Segala terbitan, rencana, artikel, gambar, rujukan, info, sketsa dan segala bentuk material lain adalah hanya sebagai bahan yang wa kumpul, salin, baca, dengar, tonton samada dari media internet ataupun televisyen dengan bertujuan untuk disimpan sebagai rujukan sendiri dan bukan bersifat komersial .

Wa berlepas diri dari pertanggungjawaban diatas segala maklumat, pandangan , coretan, kritikan dan ketepatan fakta yang mana benar sewaktu ia diterbitkan .. Pembaca adalah dinasihatkan untuk mendapatkan rujukan lain sekiranya terdapat percanggahan yang meragukan .. harap maklum .. adios .. Karmic Luv Ye Oll ~!!

Sembang Sampai Lebam

FeedCount

Facebook Page

Statistik

Followers

| Karmic's © 2011. All Rights Reserved | Template Style by Karmic | Design by Planet Gedobah | Back To Top |